ΕΛΛΑΔΑ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!

Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Πέλλα, ένας ποδοσφαιριστής πυροβόλησε στα πόδια φίλαθλο μετά από τσακωμό. Ο δράστης καταζητείται, ενώ ο οπαδός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σκηνικό που θυμίζει (αν μη τι άλλο) ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα του Ηρακλή Άσπρου με τον Μακεδονικό Άγρα στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας. Το κλίμα έντασης που υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου στη διάρκεια του παιχνιδιού που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (26/02) στο γήπεδο του Άσπρου, μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια και σε κάποιο σημείο η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στον αγώνα, αμέσως μετά τη λήξη του ο φερόμενος ως δράστης - παίκτης των γηπεδούχων πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά από το γήπεδο όπου και πήρε το όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του. Στη συνέχεια, έβγαλε το πιστόλι πυροβολώντας 4-5 φορές στα πόδια έναν φίλαθλο που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσκομείο Έδεσσας και θα εγχειριστεί σήμερα Τρίτη (28/2).

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ο δράστης δεν είχε συλληφθεί και οι Αρχές τον αναζητούσαν. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αθλητισμού.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.