ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΕURO ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο και ο Φερνάντο Σάντος θέλει να τσεκάρει το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του.  "Σφίγγα" για το μέλλον του ο Πορτογάλος.

Μέχρι την έναρξη του Euro 2012 απομένουν ακόμα περίπου 3 ½ μήνες. Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο Φεράντος Σάντος φροντίζει από τώρα για το μοντάρισμα της Εθνικής ομάδας και ας βρισκόμαστε στα τέλη του Φλεβάρη.

‘Για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο (21:30, Mega) ο Πορτογάλος εκλέκτορας δεν «πλάτιασε» τις κλήσεις του, διατήρησε αναλλοίωτο τον κορμό που έφερε την ομάδα «αέρα» μέχρι τα τελικά και απλώς έβαλε δύο πινελιές νέων προσώπων (Καρνέζης, Φορτούνης) για να έχει και νέο αίμα το ρόστερ του.

Κόντρα στο φιλόδοξο Βέλγιο του Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να ξεκινήσουν στην 11άδα οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Φωτάκης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας. Στην αποστολή υπάρχουν ακόμη οι Τζόρβας, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Μάκος, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Σε ότι αφορά το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας όλα είναι ανοιχτά. Ο Πορτογάλος φέρεται να έχει… νοσταλγήσει την καθημερινή τριβή με τη δουλειά και εμμέσως, πλην σαφώς, είπε ότι θα τον ενδιέφερε να εργαστεί ξανά σε σύλλογο. Τα σενάρια έχουν φουντώσει αλλά προς το παρόν ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.