ΥΓΕΙΑ

ΑΝΤΡΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ

Υπέρογκες αμοιβές και μπόνους δίδονταν σε εργαζόμενους φαντάσματα! Π.χ. δημοσιογράφος ελάμβανε 6.000 ευρώ μηνιαίως… Αστρονομικά ποσά δίδονταν για λουλούδια, ακριβά κοσμήματα και ρολόγια Cartier, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Του Αιμίλιου Νεγκή

Στοιχεία σοκ που αποδεικνύουν πως το υπερσύγχρονο κοινωφελές νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν είχε μετατραπεί σε άντρο κακοδιαχείρισης φέρνει στο φως το “Martix24.gr”. Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του πλέον και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Υπέρογκες αμοιβές και μπόνους δίδονταν ακόμη και σε εργαζόμενους φαντάσματα, που δεν πατούσαν το πόδι τους στο νοσοκομείο, έχοντας προφανώς υψηλές γνωριμίες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μισθοδοτούνταν από τη διοικητική υπηρεσία η πεθερά υπουργού!
  • Την ώρα που το νοσοκομείο εδώ και χρόνια έπνεε τα λοίσθια, βουλιάζοντας στα χρέη, με απόφαση του προέδρου του Δ.Σ. δίδονταν αστρονομικά ποσά επιλεκτικά σε ορισμένα στελέχη. Η μέχρι πρότινος Γενική Διευθύντρια Μ.Κ. ελάμβανε μηνιαία αμοιβή 18.000 ευρώ. Η διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας Ρ.Τ. 6.000 ευρώ, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής 8.000 ευρώ και ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Ε.Λ. 6.000 ευρώ. Ο καθηγητής ακτινολογίας και Διευθυντής του Ακτινολογικού - Απεικονιστικού τμήματος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Κ.Σ. ελάμβανε 11.000 ευρώ πλην της πρόσθετης αμοιβής από τα μεριδολόγια.
  • Την περίοδο 2002-2009, δόθηκαν ως μπόνους σε μόλις 19 άτομα (προφανώς εκλεκτούς της διοίκησης) συνολικά 304.877,46 ευρώ! Μάλιστα από αυτά ποσό 131.000 ευρώ έλαβε η Γενική Διευθύντρια Μ.Κ. Τα μπόνους εγκρίνονταν με απόφαση του προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη και χορηγούνταν με ιδιόχειρα σημειώματα της Γενικής Διευθύντριας.
  • Στο γραφείο Τύπου εμφανίζονταν να μισθοδοτούνται συνολικά 5 άτομα! Ανάμεσά τους και γνωστή δημοσιογράφος, η οποία έκανε τηλεοπτικά talk shows ενώ είχε και ακαδημαϊκή θέση σε περιφερειακό πανεπιστήμιο. Η μηνιαία αμοιβή της έφθανε τα 6.000 ευρώ! Πρόσφατα της ζητήθηκε να μειωθεί η αμοιβή της σε 3.000 αλλά αρνήθηκε…
  • Στο γραφείο του προέδρου εμφανίζονταν ότι απασχολούνταν 18 άτομα, μερικοί από τους οποίους δεν έκαναν τίποτε, ενώ αρκετοί δηλώνονταν ως σωματοφύλακες! Η μισθοδοσία του γραφείου του κ. Μαρτίνη ήταν 70.000 ευρώ το μήνα!
  • Ο ίδιος ο κ. Μαρτίνης εμφανίζονταν να λαμβάνει συνολικά 9.000 ευρώ μηνιαίως από δύο θέσεις: του προέδρου του Δ.Σ. και του προέδρου της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Αφήσαμε για το τέλος το πιο γαργαλιστικό: Ποσό 550.000 ευρώ έχει καταχωρηθεί στον κωδικό 68 της γενικής λογιστικής και αφορούν δώρα προς τρίτους! Η ανάλυση των στοιχείων ανέδειξε ότι ανάμεσα στα τιμολόγια υπάρχουν δεκάδες από φημισμένο ανθοπωλείο «Π..» επί της Κηφισίας στο Ψυχικό για συνθέσεις που κόστιζαν μέχρι και 1.000 ευρώ!

Ενώ το 2011 η πληρότητα του νοσοκομείου ήταν μόλις 26%, τα δώρα της διοίκησης έφθασαν τα 240.000 ευρώ! Οι ανθοδέσμες των 1.000 ευρώ ήταν 10-15 το μήνα!

Μείνετε συντονισμένοι στο matrix24.gr για την αποκάλυψη και άλλων στοιχείων, που αφορούν στη διαπλοκή που ζει και βασιλεύει στο Ερρίκος Ντυνάν.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.