ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ... Η ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ!

Μέχρι τα δικαστήρια χρειάστηκε να φτάσουν οι ιδιοκτήτες πολυκατοικίας στα βόρεια προάστια, καθώς  δεν μπορούσαν να τα βρουν μεταξύ τους  για τον τρόπο που θα χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένες θέσεις στην πιλοτή που ήταν κενές.

Είναι μία από τις χιλιάδες υποθέσεις  που αφορά  την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη αναζητώντας λύσεις δια της δικαστικής οδού σε ένα πρόβλημα ,που θα μπορούσε να είχε επιλυθεί εξωδίκως.

Το αποτέλεσμα ήταν το Πρωτοδικείο της Αθήνας να διατάξει να ... απομακρυνθούν οι ζαρτινιέρες με τα λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί στις επίμαχες θέσεις στάθμευσης. Αποφάσισε μάλιστα οι ιδιοκτήτες να αποζημιώσουν γειτόνισσα τους  με 3.000 ευρώ γιατί την είχαν αποκλείσει από την πυλωτή.

Τα λουλούδια είχαν τοποθετηθεί με απόφαση γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας ,την οποία όμως, το δικαστήριο ήρθε και ακύρωσε θεωρώντας ότι ο επίδικος χώρος είναι κοινόχρηστος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, με βάση την «ετυμηγορία»  οι εναγόμενοι ιδιοκτήτες καλούνται να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας και τα δικαστικά έξοδα που κατέβαλε η ενάγουσα για να διεκδικήσει το δίκιο της και ανέρχονται σε άλλα 1.500 ευρώ.

Και στο δια ταύτα της απόφασής της η πρόεδρος πρωτοδικών προσδιορίζει τον τρόπο συγ-χρησης των επίμαχων θέσεων στάθμευσης, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές τριβές μεταξύ των ιδιοκτητών για τη ρύθμιση του θέματος αυτού, που  αποτελεί-όπως φάινεται- αγκάθι στην καθημερινότητά τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.