ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»

«Τώρα είναι η ώρα του πολίτη. Πρέπει να παλέψουμε μόνοι μας για να αλλάξουμε τη χώρα, να την κάνουμε πιο χαρούμενη. Ως πολίτης θα είμαι κοντά σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στη Νέα Ερυθραία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στη διαδικασία ανάδειξης του διαδόχου του συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα.

Ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε του έργου του και επιτέθηκε σε υψηλούς τόνους ενάντια σε «ένα σύστημα πολιτικό, μιντιακό, σύστημα δικαιοσύνης που σπατάλησε τις τεράστιες δυνατότητες της Ελλάδας, με αδιαφάνεια και λεηλασία».

Για το λόγο αυτό, το ΠΑΣΟΚ που ανέλαβε την εξουσία το 2009 «είχε ένα τιτάνιο έργο. Αναλάβαμε όλοι μαζί, από τα στελέχη μέχρι και τα μέλη, ένα τεράστιο βάρος που δεν μας αναλογούσε ιστορικά, για να μη βουλιάξει η χώρα αλλά να αλλάξει. Και η χώρα αλλάζει προς το καλύτερο, κι αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει ως πυλώνας σταθερότητας από τη μια και ως φορέας αλλαγής από την άλλη», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Και κατέληξε ευχόμενος «η επόμενη ηγεσία να έχει μπροστά της περισσότερη ξαστεριά και πιο ηλιόλουστες μέρες, παρά τις πολλές δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ | Matrix 24 18/03/2012

    […] έχουμε μπροστά μας», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Παπανδρέου, την ώρα που πήγαινε να ψηφίσει. Tweet(function() { var po = […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.