ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Ελάτε να επισκεφθείτε την Ελλάδα». Αυτό είναι το μήνυμα που προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη στην πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία ομογενών, οι οποίοι μέσα από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, για να δείξουν στους Αμερικανούς ότι η Ελλάδα παραμένει μια φιλόξενη χώρα, που τους περιμένει να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Στην ηλεκτρονική γιγαντοαφίσα, αντιπροσωπευτικές εικόνες από την Ελλάδα, όπως ο Παρθενώνας, τα ελληνικά νησιά και το απέραντο γαλάζιο, επιχειρούν να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για τη χώρα μας οι αρνητικές εξελίξεις που προβάλλονται από τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Σε ανάλογο κλίμα, πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία στη Γερμανία παροτρύνουν τους πελάτες τους να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.

Με το σλόγκαν «για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη» έξι μεγάλα τουριστικά γραφεία στη Γερμανία παίρνουν την πρωτοβουλία να δώσουν μια ώθηση στον ελληνικό τουρισμό.

Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τους Γερμανούς αν και για φέτος οι κρατήσεις από Γερμανία είναι μειωμένες κατά 30% σε σύγκριση με πέρυσι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.