ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Την Κυριακή στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά», τονίζει σε μήνυμά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος και καλεί για συμμετοχή «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

Στο μήνυμα που απηύθυνε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, ο κ. Βενιζέλος τονίζει: «Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό, το ευχαριστώ και το συγγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

Ο υπουργός αναφέρει ακόμη ότι «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει». Και προσθέτει ότι «έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Μην το αφήσουμε να κυριαρχήσει».

«Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε», καταλήγει το μήνυμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναμένεται να ψηφίσει για την εκλογή νέου προέδρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ερυθραίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.