ΚΟΣΜΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο Ρώσος πρώην τραπεζίτης Γκέρμαν Γκορμπαντσόφ μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στη βρετανική πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, πίσω από την επίθεση κρύβεται συμβόλαιο θανάτου. Ο 40χρονος άντρας δέχτηκε τα πυρά ενόπλου, την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμά του.

Η βρετανική αστυνομία επισημαίνει ότι οι αναφορές του ρωσικού τύπου περί συμβολαίου θανάτου είναι πολύ πρόωρες. Οι συγκεκριμένες αναφορές συνδέουν την υπόθεση με δολοφονική απόπειρα που είχε γίνει στη Μόσχα εναντίον άλλου τραπεζίτη.

Επίσης, η Σκότλαντ Γιάρντ δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που φτάνουν από τη Μόσχα και θέλουν δράστη να έχει χρησιμοποιήσει ημιαυτόματο όπλο, όπως επίσης δεν έχει γίνει γνωστό και το νοσοκομείο στο οποίο έχει διακομιστεί ο πρώην τραπεζίτης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

Στον ρωσικό Τύπο φημολογείται ότι ο Γκορμπαντσόφ ήταν μάρτυρας στη δολοφονική απόπειρα κατά του Αλεξάντερ Αντόνοφ το 2009, επίσης τραπεζίτη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.