ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ»

Στους «μπαχαλάκηδες» που καίνε την Αθήνα έριξε ευθύνες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην υπερασπιστική της γραμμή για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ. «Μη μας δώσετε τη χαριστική βολή».

Κατά την απολογία της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησε την αστυνομία για ανεπαρκή φύλαξη του Ολυμπιακού Σταδίου, για ανεπαρκή έλεγχο των φιλάθλων κατά την είσοδο τους και για παντελή έλλειψη σχεδιασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "5 χιλιάδες αστυνομικούς τους τρέχανε δεξιά-αριστερά και τους δουλεύανε 100 μπαχαλάκηδες".

Επίσης, οι "πράσινοι" κατηγόρησαν ουσιαστικά τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή ότι προεξόφλησε την βαριά τιμωρία του πριν καν αξιολογήσει η δικαιοσύνη τα στοιχεία, ενώ επικαλέστηκαν και τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι ηθικά, οικονομικά και αγωνιστικά η ομάδα έχει ήδη τιμωρηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα έγγραφο της Αστυνομίας το οποίο είχε κοινοποιηθεί στην ομάδα μία μέρα πριν το ντέρμπι και το οποίο ανέφερε πως την αποκλειστική ευθύνη για την περιφρούρηση του ΟΑΚΑ θα την είχε η Αστυνομία. Μάλιστα, είχε ζητήσει μέχρι τις 19:30 του Σαββάτου τα ονόματα όσων θα εργαστούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.