ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή πορεύεται προς την κάλπη του ΠΑΣΟΚ.

Στην πολυμελή επιτροπή μετέχουν οι: Mίμης Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Μπεντενιώτης), ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ, ο γραμματέας και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της ΕΚΑΠ και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ο νέος και ο απερχόμενος γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης και Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού Στέλιος Αγγελούδης και η διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Από τους νεώτερους μετέχουν οι: Ζέφη Δημαδάμα, γραμματέας Τομέα Γυναικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Ζώγας, Στέλιος Σπαθής, Στέλιος Τσιλίκης, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Αλαμάνος, αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Νίκος Μήλης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Διονύσης Αρκαδινός, δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σιώκας, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καλατζής, γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων, Κώστας Παταβούκας, ειδικός γραμματέας Διατροφής και Άθλησης, Γιούλη Τερζή, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας.

Στις συνεδριάσεις της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής θα καλούνται κατά περίπτωση και άλλα στελέχη του κινήματος, όπως εκείνα που μετέχουν κορυφαίες θέσεις στις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές οργανώσεις, στο αναπηρικό κίνημα και σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.