AUTO - MOTO

ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Η Πολιτεία κοντά στον Eθνικό μας αγώνα. Το φετινό Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί από 24 – 27 Μαΐου.

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, παρουσιάστηκε και επίσημα το φετινό Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στις 24-27 Μαΐου 2012.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ενεργή παρουσία της Πολιτείας στο εθνικό μας ράλι. Κατά το χαιρετισμό του επεσήμανε πως το αρμόδιο υπουργείο θα σταθεί και φέτος δίπλα στο Ακρόπολις, μέσω χορηγίας που θα προέλθει από τον ΟΠΑΠ, ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Αν κάπου βλέπουμε μια αξία και μπορούμε να επενδύσουμε σ' αυτό, το κάνουμε. Ειδικότερα όταν βλέπουμε ότι δίπλα σ' αυτό που γίνεται υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτό που κάνουν. Όταν αυτό στο οποίο επενδύουμε έχει προστιθέμενη αξία, το κράτος έρχεται ως αρωγός».

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Ράλι Ακρόπολις, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία Boo Productions και τη σκηνοθεσία η Βίκυ Βελλοπούλου, νικήτρια του σχετικού περυσινού διαγωνισμού με θέμα την εξεύρεση σκηνοθέτη για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για μία παραγωγή που εστιάζει «πίσω από τις κάμερες», στον τρόπο δηλαδή που στήνεται κάθε νέο Ακρόπολις, αλλά και στη σημασία του τόσο για τους οργανωτές όσο και για τους θεατές.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ακρόπολις 2012 www.acropolisrally.gr και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο «videos» έχει αναρτηθεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του, το οποίο είναι ελεύθερο δικαιωμάτων. Επιπλέον, από τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, εντός του διαδικτυακού τόπου θα διενεργείται ψηφοφορία για την κατηγορία «Συνοδηγοί», που θα πλαισιώσει τις ήδη υπάρχουσες στο Hall of Fame του Ράλι Ακρόπολις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.