ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ 5 ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ
Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα της Λακωνίας (δύο άνδρες, 48 και 32 ετών, καθώς και τρεις γυναίκες, 29, 39 και 28), για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο σήμερα (18/3), στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρήκαν και κατέσχεσαν, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ, αποτελούμενο από 28 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και οκτώ χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 48χρονος επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να ανταλλάξει σε περίπτερο της πόλης, ένα πλαστό χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ.
Κατά τον έλεγχο, εκτός από τα παραπάνω χαρτονομίσματα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, επιπλέον κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος, καθώς και μία πλαστή ελληνική ταυτότητα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...