ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ-ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φάρσα αποδείχτηκε η τηλεφωνική κλήση για βόμβες σε κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν πελάτες και υπάλληλοι στο υποκατάστημα.

Κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε η προειδοποίηση που απηύθυνε το πρωί άγνωστος με τηλεφώνημά του σε κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, που αφορούσε στη τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών στο εσωτερικό του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη και Μητροπόλεως. Μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας και έρευνες στο κατάστημα, διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Στο μεταξύ, εννοείται ότι ταλαιπωρήθηκαν οι συναλλασσόμενοι με την τράπεζα, αλλά και οι υπάλληλοί της οι οποίοι από τη στιγμή που έγινε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 9:00 το πρωί έως τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι έρευνες, μιάμιση ώρα αργότερα, βγήκαν εκτός κτιρίου.

Στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ο άγνωστος υποστήριξε ότι οι δύο μηχανισμοί επρόκειτο να εκραγούν διαδοχικά στις 9.15 και στις 9.40 το πρωί. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από επισταμένους ελέγχους διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για φάρσα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.