LIFESTYLE

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΕΑ;

Στο παρελθόν διαβάζαμε τις στήλες των media για εσωτερικό κους κους, ποιος κάνει τι. Τώρα τις διαβάζουμε για να δούμε ποιος απεργεί που και ποιο αφεντικό μπαίνει στο άρθρο 99. Θλιβερό;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Χτύπησαν την σελίδα του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβούλιου οι Anonymous, σχολιάζοντας πως ο χορός μόλις άρχισε. Χτυπούν που χτυπούν τα παιδιά, χάθηκε να μπουν στα κομπιούτερ της εφορίας του Ηρακλείου Αττικής, να δω και εγώ χαίρι και προκοπή; Και αν έχουν την καλοσύνη, έχω και μια λίστα από τράπεζες! Ψυχικό θα κάνουν…

*Το ΕΡΣ τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει στην τηλεόραση, που να το συμπίνει και να λέει βρε τι κακό το βρήκε! Το τελευταίο πρόστιμο αφορούσε στον Γιώργο Τραγκα που σατίρισε τη Μερκελ και ως γερμανικότεροι των Γερμανών θίχτηκαν για λογαριασμό της.

*Αξιοθαύμαστο είναι όμως, το πως διατηρείται η ικανότητα σε κάποιους να κοιτούν όχι απλά το δέντρο αλλά το θαμνάκι και να χάνουν, από πίσω τους, ολόκληρη τη ζούγκλα του Αμαζονίου!

*Ο κ. Γιάννης Λάτσιος λέει, βρίσκεται στην τελική ευθεία της ανάγνωσης της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Μια χαρά! Άλλωστε καμία δουλεία δεν είναι ντροπή!

*Μιλώντας με συνάδελφο στην κρατική τηλεόραση, άκουγα τα παράλογα. Άνθρωπος με τρία παΐδια και 20 χρόνια στην κρατική, δεν ανανέωσε σύμβαση ως μη αποτελεσματικός και αναγκαίος αλλά προσέλαβαν νέα κοπελίτσα χωρίς προϋπηρεσία για να στελεχώσει την βαριά ενημέρωση!

*Παρ όλα αυτά, ευτυχώς που υπάρχει το Μένουμε Ελλάδα, η πρωινή ενημέρωση με τον Αρβανίτη και το απόγευμα η Μπαλό και βλέπουμε και κάνα πρόγραμμα της προκοπής.

*Και απ όλο τον ορυμαγδό ξεχωρίζει η δουλειά της Έλενας Κατρίτση. Εκπομπές στα όρια του ντοκιμαντέρ. Εκτός από όταν κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Πάριο, όπου ο βάρδος μας προκαλεί διαβητική κρίση απ τα πολλά «αγάπη μου» και «καρδούλα μου»!

*Είχε συμφωνήσει ο Βασίλης Τσιβιλίκας να συμμετέχει στο Dancing with the stars και ήταν όπως λέγεται, ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτός, μιας και ήθελε να προσφέρει για άλλη μια φορά χαρά, παρουσιάζοντας χορευτικά από ελληνικά μιούζικαλ της χρυσής εποχής του κινηματογράφου.

*Προτάσεις φημολογείται πως έχουν γίνει και στην κ. Δέσποινα Μοιραράκη, την δαιμόνια επιχειρηματία που ούτε η κρίση δεν τολμά να πειράξει τα χαλιά της, αλλά και στην Άντζελα Δημητρίου! Τέλειο; Αντί για μάμπο και τσάτσα, η χορογραφία θα χει βαριές ζειμπεκές, χασάπικα και φωτιά στα Σαββατόβραδα.

*Τη θέση του Ηλία Ψιννακη, στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παίρνει ο κ. Μέρλος, ενώ ακλόνητη μένει στο πιστοποιημένο μεγαλείο της η Ευγενία Μανωλίδου και ο αγαπημένος Βαγγέλης Περρής!

*Σίριαλ στον ΑΝΤ1 θα βγάλουν ένα καινούργιο του Αλέξανδρου Ρήγα που παίζουν ως τρέιλερ συνεχώς, με τα γνωστά πλέον ιταλικά τραγούδια ως εύρημα, ενώ στο Μέγκα και αυτά που παίζουν μένουν απλήρωτα, όπως γνωρίζουμε πλέον όλοι.

*Πλέον η δουλειά δε θα πληρώνεται. Απ έξω απ τους μεγάλους εργασιακούς χώρους, σιγά σιγά θα αναρτηθούν πινακίδες που θα γραφούν όπως στο Άουσβιτς: «Η δουλειά είναι απελευθερωτική». Και αν δε συμφωνείτε έχει καλώς, αλλά κάλου κακού αν δείτε κάνα φουγάρο να καπνίζει ή κάνα φούρνο να καίει, τρέχετε όσο μπορείτε. Μη ξεχνάτε πως Γερμανούς αφέντες έχει η χώρα…

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.