ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τον πίνακα μητρώου επιμορφωτών για το πρόγραμμα "Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες" έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης του Μητρώου Επιμορφωτών των Πράξεων "Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες" στο Πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2, 3 του Ε.Π. "Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση" αναρτήθηκε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.minedu.gov.gr, www.eye.minedu.gov.gr και www.minedu.gov.gr/eey.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί όσους υπέβαλαν αίτηση με την 23890/Γ6/28-2-2011 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών των παραπάνω Πράξεων, να ελέγξουν τον αναρτημένο πίνακα.

Επίσης καλούνται οι υποψήφιοι να συνδεθούν στο http://www.minedu.gov.gr/eey/ και να δηλώσουν ηλεκτρονικά εάν αποδέχονται απασχόληση στα επιμορφωτικά προγράμματα απογευματινές ώρες (15:00-21:30).

Σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων και της μοριοδότησης, μπορούν να υποβάλουν ένσταση, από τη Δευτέρα 19/3/2012 μέχρι και την Τετάρτη 21/3/2012, αποστέλλοντάς τη με οποιοδήποτε μέσο ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΤΜΗΜΑ Α΄ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 37

151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τα ονόματα των υποψηφίων εδώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.