ΕΛΛΑΔΑ

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ένοπλη συμπλοκή, με ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα σε κόσμο, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός ύποπτου πολίτη, σημειώθηκε στις 11.40 στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Βρισηίδος δύο ύποπτοι που φορούσαν περούκες. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον έναν, αλλά ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη.

Στην οδό Λυκούργου ο καταδιωκώμενος, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν στον πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον δράστη ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ο άλλος που συνελήφθη αρχικά, μεταφέρθηκε και ανακρίνεται στην Ασφάλεια. Δεν έχει διευκρινιστεί ο σκοπός των δύο ένοπλων στην περιοχή, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήθελαν να διαπράξουν ληστεία, επειδή σε απόσταση περίπου ενός οικοδομικού τετραγώνου βρίσκονται τα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.