ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ

Την ενίσχυση των δυνάμεων του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές ζήτησε σήμερα από τα Χανιά η γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Οι πολίτες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε, «είναι το κόμμα εκείνο που στέκεται αδιάλλακτο απέναντι στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που σημαίνει φτώχεια για τον εργάτη τον αγρότη το μικρομάγαζο».
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι αυτή η εκλογική μάχη έχει πολλές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες και σε αυτές θα επιχειρηθεί, όπως υποστήριξε, η νόθευση της λαϊκής συνείδησης.
Σύμφωνα με την γραμματέα του ΚΚΕ, «αν στις εκλογές επικρατήσουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, θα έρθουν και άλλα μέτρα, ίσως και μέτρα που και εμείς οι κομμουνιστές που πάντα είμαστε μέσα στις προβλέψεις ακόμα δεν μπορούμε να συλλάβουμε μέχρι που θα φθάσουν, μέχρι που θέλουν αυτοί, να φθάσουν».

Από τα Χανιά η κ. Παπαρήγα στάθηκε στην ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων, αλλά όχι των καπιταλιστών όπως είπε, και υποστήριξε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλλιεργούν τον αντικομουνισμό.
Όπως είπε ακόμα η κ. Παπαρήγα, σε αυτές τις εκλογές, μέχρι και στην κάλπη θα παίρνονται μέτρα και κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.