ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΔ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Την αντίθεσή του με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία δηλώνουν ότι μετά τις εκλογές θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Χρήστος Παπουτσής. 

«Πιστεύω στην επιστροφή στις ιδεολογικές και πολιτικές ρίζες του ΠΑΣΟΚ και αντιμάχομαι εκείνους που επιχειρούν το ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από την πολιτική ζωή του τόπου» δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο Χρήστος Παπουτσής, αναφερόμενος επίσης ότι «υπάρχει διακριτή πολιτική γραμμή από τη ΝΔ».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πηγαίνουμε στον κόσμο και να ζητούμε την ψήφο του, για να κάνουμε τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό» είπε στον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό.

«Υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα πολιτικής και διαφορετική έκφραση, διαφορετική επιλογή για το ποιες κοινωνικές δυνάμεις εκφράζει ο καθένας. Εδώ, δεν μιλούμε για μια εκλογική διαδικασία στην οποία εμφανίζεται ένα νέο πολιτικό μόρφωμα ή ένα εν δυνάμει νέο πολιτικό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Υπάρχει το ΠΑΣΟΚ με τις συγκεκριμένες πολιτικές και ιδεολογικές αρχές, υπάρχει η ΝΔ με τις θέσεις και τις απόψεις της», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.