ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ «ΑΝΕΒΑΖΕ» ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ TV

Γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης αποδείχθηκε «κοκάκιας» έπειτα από έρευνα της αστυνομίας η οποία έπεσε πάνω του κατά λάθος...

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον εν λόγω παρουσιαστή κατά τύχη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που είχε στηθεί για την εξιχνίαση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στις 21 του μήνα. Οι ειδικοί είχαν πληροφορίες ότι σπείρα διακινούσε βαριά ναρκωτικά, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη, ειδικά στα νότια προάστια και είχε ζητήσει άδεια για άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών των ατόμων που εμπλέκονταν με την υπόθεση.

Οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται πως δε σταματούν εκεί, αφού οι έρευνες έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς σε ανθρώπους των γηπέδων. Ο ένας μάλιστα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη, ενώ ο δεύτερος υπηρετεί τον αθλητισμό από το πόστο του αθλητικού συντάκτη. Τα τελευταία στοιχεία λένε ότι στο κύκλωμα της κοκαΐνης είχε ενεργό ρόλο (ίσως ήταν και ο εγκέφαλος) και φίλαθλος μεγάλης ομάδας, γνωστός στα οπαδικά στέκια, ο οποίος μάλιστα είχε εμπλακεί στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, αλλά τότε είχε αθωωθεί.

«Φέρε μου δύο εισιτήρια» έλεγε ο τηλεαστέρας στον έμπορο της κοκαΐνης (δηλαδή δύο γραμμάρια κοκαΐνης) δίνοντας την ναρκο-παραγγελία του. Βάσει της δικογραφίας ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει δύο παραγγελίες (στις 14/1 στο Αιγάλεω και στις 17/3 στο Περιστέρι). Πάντως τα ναρκωτικά που αγόραζε ήταν για προσωπική χρήση, οπότε  δεν τον επιβαρύνει καμία κατηγορία.

Στη λίστα με τους πελάτες του κυκλώματος, εκτός από το όνομα του παρουσιαστή, υπάρχει και το όνομα αθλητικού συντάκτη που αρθρογραφεί σε γνωστή οπαδική εφημερίδα.

Για την ιστορία, Στις 21 Μαρτίου οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής φόρεσαν χειροπέδες σε τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Τότε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να φανταστούν που θα τους οδηγούσε η υπόθεση. Οι δράστες συνελήφθησαν στις περιοχές του Κορυδαλλού και του Ελληνικού, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης, 12.000 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.