ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν συγκρατημένος μετά το διπλό στο Χάρκοβο, αλλά τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πλεονέκτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βαλβέρδε:

"Δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, αφού η Μέταλιστ μας έκλεβε την μπάλα, μας πίεσε και είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε πολύ ψηλά, σκοράραμε και όλα πήγαν καλά", τόνισε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:

"Από τη στιγμή που έχουμε κερδίσει, έχουμε το πλεονέκτημα. Η Μέταλιστ είναι μία ομάδα δυνατή, με γρήγορους παίκτες. Τίποτα δεν έχει κριθεί, όμως. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στο Καραϊσκάκη. Εσείς ξέρετε καλύτερα το παρελθόν του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω πώς έπαιζε ο Ολυμπιακός πριν από εμένα. Σήμερα μπορεί να κερδίσαμε, αλλά δεν περάσαμε και εύκολες στιγμές. Πιεστήκαμε πολύ. Ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Πριν από τρία χρόνια είχαμε ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο και είχαμε δεχτεί το γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Έντμαρ. Σήμερα το παιχνίδι μας ήταν πιο αμυντικό, ήμασταν πιο ενωμένοι και συμπαγείς στην άμυνα. Πάντα προσπαθούμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και όσο περνάει ο καιρός, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.