ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: «ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού αλλά και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές προκλήσεις που έρχονται δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Τι είπε ο Ισπανός για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τη Μέταλιστ αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος. Ο Ολυμπιακός διαγράφει μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπης, βρίσκεται μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και είναι το απόλυτο φαβορί για το Κύπελλο. Στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ο Ισπανός τεχνικός τοποθετήθηκε για όλα.

Αναλυτικά είπε: Την Κυριακή ξεκινάμε με ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι στον ΟΦΗ. Και από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολοι οι αγώνες, για το πρωτάθλημα, το Europa League αλλά και για το κύπελλο.

Είναι σημαντική η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Μέχρι σήμερα είχαμε απώλειες λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον θα είναι όλοι μαζί μας για την δύσκολη συνέχεια. Παραλίγο να είχαμε πρόβλημα με τον Μαρκάνο, αλλά ευτυχώς θα παίξει κανονικά.

Οι επιτυχίες στην Ευρώπη γίνονται όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα που δείχνει η ομάδα. Έτσι σήμερα κρίνεται ως επιτυχημένη η πορεία μας όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από την απόδοση που είχαμε.

Είναι σίγουρο πως θέλουμε να συνεχίσουμε, μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Θέλουμε να συνεχίσουμε, η Μέταλιστ είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκρίθουμε. Σίγουρα πάντως θέλουμε να συνεχίσουμε.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και αυτό έχει δημιουργηθεί με όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Έχω εμπιστοσύνη γιατί σε δύσκολες στιγμές έχει δείξει την συγκέντρωση της. Το έχει δείξει και στο παρελθόν πως σε δύσκολα παιχνίδια η ομάδα ανταποκρίνεται.

Το επόμενο παιχνίδι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς γιατί ο ΟΦΗ είναι δυνατή ομάδα, αμύνεται πολύ καλά και κάνεις καλές αντεπιθέσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να το κερδίσουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι όταν ήμασταν στο 2-0, η ομάδα είχε το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν πίστευε ότι μπορεί να το χάσει. Χαλαρώσαμε εκεί και γι' αυτό δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν περιμέναμε. Αυτό δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί τώρα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μέταλιστ όμως πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτό με τον ΟΦΗ.

Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Μέταλιστ τόνισε: "Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση για την Μέταλιστ. Έχω δει κάποια πράγματα για την ομάδα αυτή αλλά τώρα με απασχολεί πρώτα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ”.

Επίσης, μίλησε και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ναι μεν το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά δεν θα κριθεί εκεί ο πρωταθλητής. Το πρωτάθλημα κρίνεται στα παιχνίδια που χάνεις βαθμούς με μικρότερες ομάδες.

Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Τα πάμε καλά μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.Ο Παναθηναϊκός τα πάει καλά φέτος, όπως και εμείς. Όπως και να χει ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είναι περήφανοι οι φίλαθλοί μας στο τέλος".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.