LIFESTYLE

ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ ΦΑΣΙΟΝΙΣΤΑ

Όταν είσαι η εγγονή της Γκρέις Κέλι, ενός χολιγουντιανού style icon που παντρεύτηκε Ευρωπαίο ευγενή με προίκα «θρόνο», είναι ζήτημα χρόνου το πρόσωπο σου να κοσμήσει την καμπάνια μεγάλου οίκου μόδας. Η Σαρλότ Κασιράγκι είναι το νέο κορίτσι της Gucci.

Της Χαράς Ιωάννου

Είναι τέταρτη στην κούρσα της διαδοχής του θρόνου του Μονακό και το τελευταίο poster (it) girl της καμπάνιας Forever Now της  ιταλικής φίρμας που γιορτάζει 90χρόνια πρωτοκαθεδρίας στον βασιλικό κόσμο στης μόδας. Η καστανή πριγκίπισσα είναι αγαπημένη των περιοδικών (εξώφυλλο στην γαλλική Vogue το Σεπτέμβρη του 2011 δια χειρός Μάριο Τεστίνο) και δεν έκρυψε την πρόθεση της να ασχοληθεί επαγγελματικά με την δημοσιογραφία (συνεκδότρια του περιοδικού Ever Manifesto). Η Φρίντα Τζιανίνι έχει ήδη ντύσει την γαλαζοαίματη σε πολλούς ιππικούς αγώνες (ήταν η επίσημη πρέσβειρα των ιππικών ενδυμάτων του οίκου και η σχεδιάστρια της ετοίμασε την κολεξιόν για το ετήσιο πρωτάθλημα Global Champions Tour).

Την καμπάνια θα φωτογραφίζει ο ποιητής του γκλάμουρ «καλλιτέχνης» Γερμανός Πίτερ Λίντμπεργκ και η 25χρόνη  Σαρλότ θα διαδεχθεί την σκοτεινή Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και την Αυστραλή καλλονή Άμπι Λι Κέρσο.

Επιτέλους μια γαλαζοαίματη που δεν προκαλεί ακατάπαυστα χασμουρητά (δες λήμμα: Κέιτ Μίντλετον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.