ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΞΗΛΩΜΑ» ΣΤΟ ΥΠΑΝ

Τη στελέχωση των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης ανακοίνωσε η ηγεσία του.

Η Άννα Διαμαντοπούλου υπέγραψε την τοποθέτηση του νέου γενικού διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων και την τοποθέτηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ι. Δρυμούσης, υπέγραψε την αντικατάσταση των προϊσταμένων του Τμήματος Ελέγχου και Εκταμιεύσεων, του τμήματος Αξιολόγησης και Έγκρισης Επενδυτικών Σχεδίων και την τοποθέτηση τμηματάρχη στο Τμήμα Φορολογικών Κινήτρων.

Σε δήλωσή της για το θέμα, η υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «όταν γίνεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού μιας Διεύθυνσης, τα πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα, ούτε σε μηδενικό χρόνο. Έγινε προκήρυξη για την επιλογή των νέων υπαλλήλων και η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή».

«Η αλλαγή, είτε διευθυντών είτε υπαλλήλων, από το ένα πόστο στο άλλο, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποδίδουμε στους ανθρώπους αυτούς οποιαδήποτε κατηγορία. Υπάρχει η λογική και η ανάγκη της κυκλικής μετακίνησης σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί άνθρωποι να είναι επί μακρόν στην ίδια θέση. Σαφώς τους τιμούμε με την εμπιστοσύνη μας, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όπως συμβαίνει με όλους.», πρόσθεσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Επανέλαβε δε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε από τον κ. Διώτη και τον κ. Ρακιτζή έλεγχος όλων των πόθεν έσχες και άνοιγμα όλων των λογαριασμών.

Το «ξήλωμα» στο υπουργείο Ανάπτυξης ανακοινώθηκε στα μέσα Μαρτίου, λίγο μετά τη σύλληψη στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Επενδύσεων για εκβιασμό επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.