MEDIA

ΚΑΙ Ο ALPHA ΣΤΗ ...ΒΑΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είδαν ότι πέρασε η μόδα του lifestyle και το γυρνάμε στην ενημέρωση. Ώρα είναι και το Star να στείλει τις δίδυμες να καλύπτουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ!

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Ούτε οι μπουζουκοτραγουδίστριες δεν τσακώνονται μεταξύ τους στα κανάλια όσο οι πολιτικοί! Έβλεπα εχθές τη Λούκα Κατσέλη να μιλάει στην κ. Στάη. Πριν λίγο διάστημα ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης την χαρακτήρισε «καθηγητριούλα» και μάλιστα «χωρίς πολιτικό μυαλό». Όχι, δεν άφησε την κουβέντα να πέσει κάτω η κ. Λούκα Κατσέλη! «οι άνανδρες επιθέσεις προδίδουν αδυναμία και πανικό», είπε και αυτή και χτύπησε δυνατά η καμπάνα στα αφτιά του κ. Ανδρουλάκη!

Ούτε η Σάσα Μπάστα με την Ζήτα με το κουνέλι που δε θυμάμαι το επώνυμο της τόσο δυνατές δεν βάραγαν τις καμπανιές!

Ντιιιιινγκ - ντοοοοονγκ!

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ έλεγαν με το που ξεκίνησαν οι Λυριτζής - Οικονόμου. Όλα ντέρτι και αυτό μαράζι! Και είχαν και τον πόνο τους που έχασε και έμεινε έξω από την Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Πολλά τα χτυπήματα…

Βγήκαν οι αξιολογήσεις παγκόσμια των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και δεν θα πιστέψετε ποιο βγήκε πρώτο… Το Χάρβαρντ βρε κουτά! Και εγώ πόνταρα στα ΤΕΙ Αιγάλεω και στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας φέτος!

Κοίτα που ο Alpha από κανάλι πριβέ Μενεγάκη - Μουτσινά - Λαζόπουλου, με λάιτ ειδήσεις, το γυρνά στην βαριά ενημέρωση!

Ώρα είναι να αρχίσει και η Σουλιώτη στο Star να καλύπτει στο κοινοβουλευτικό τον Κουβέλη!

Κάτι σινιέ, κομψότατες γόβες ισχυρής κυρίας των περιοδικών, ανεβαίνουν τελευταία στα Μαρμαράδικα, τα σκαλιά του Πρώτου Θέματος! Ανανεώσεις και καινοτομίες προβλέπονται!

Γνωστός δημοσιογράφος σκέφτεται να αναλάβει ταβέρνα στη Ναύπακτο, ένας άλλος έχει κλείσει ήδη καντίνα στην Εύβοια, κοντά στο χωριό της γυναίκας του, να ξαμολήσει και τα παιδιά στη παραλία το καλοκαίρι, ενώ βετεράνος του χώρου δουλεύει στη Βάρη, στα Βλάχικα και ένας τέταρτος κάνει νυχτερινή βάρδια σε φημισμένο περίπτερο!

Και να πεις πως δεν ξεκινήσαμε αυτή τη δουλειά με πάθος;

Αν ακούσει κανείς για υπεύθυνη πωλήσεων -η απλά πώλησης- σε ζαχαροπλαστείο, μη διστάσει. Και ευκαιρώ και είμαι σίγουρα ειδική…

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.