ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, θα μονομαχήσουν μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Δείτε ποια είναι τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν μέχρι και την 30η αγωνιστική.

Η αγωνιστική που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έφερε εναλλαγή στο ρετιρέ της βαθμολογίας αφού ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και στρογγυλοκάθησε στην κορυφή επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί αφού η βαθμολογική διαφορά των δύο μονομάχων είναι μόλις ένας βαθμός. Από το πρόγραμμα που περιμένει τους «αιωνίους» μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου γίνεται σαφές ότι οι παγίδες για αμφοτέρους είναι πολλές και ότι οι βαθμολογικές απώλειες ακόμη και σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα είναι πιθανές.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός εκτός από το γεγονός ότι θα δώσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ θα ταξιδέψει τόσο στο Αγρίνιο όσο και στα Ιωάννινα για να παίξει με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ αντίστοιχα που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Την επόμενη αγωνιστική δε θα φιλοξενήσει τον αναγεννημένο Άρη ενώ έχει και δύο εύκολα, στη θεωρία, εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακός (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Άρη (εντός) και εφόσον βγει ατσαλάκωτος από τις συμπληγάδες θα έχει το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός) δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην προσπάθεια που κάνει.

Παρόλα αυτά, οι πράσινοι τα παίζουν όλα για όλα στα δύο επόμενα ματς. Μία πιθανή νίκη επί της ΑΕΚ θα τους διατηρήσει στη χειρότερη των περιπτώσεων στο -1 έτσι ώστε στο αιώνιο ντέρμπι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα να επιστρέψουν στην κορυφή.

Κοντολογίς: Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αιωνίων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

24η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Άρης

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

25η αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

 

26η αγωνιστική

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Άρης
28η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Κέρκυρα

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

29η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

30η αγωνιστική

Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.