Neo

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Μαθαίνω ότι προ ημερών γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων πήγε έρευνά της σε σημαντικό πολιτικό και πολιτειακό παράγοντα της χώρας.

Επειδή δεν μου επιτρέπεται να σας πω περισσότερα σας αποκαλύπτω μόνον ότι η Ν.Δ. στην «καθαρή» ψήφο ξεπερνά κατά τι το 20% ενώ με τη λεγόμενη «εκτίμηση ψήφου» φτάνει στο 28%. Του ΠΑΣΟΚ η «καθαρή» ψήφος φτάνει το 14% και η κατ’ «εκτίμησιν» ψήφος αγγίζει το 20%. Στη δημοσκόπηση παρατηρείται ραγδαία αποκλιμάκωση της ψήφου στη «Χρυσή Αυγή» που μέχρι πρότινος οι δημοσκοπήσεις την έφερναν να εισέρχεται στη Βουλή. Το υπό ίδρυσιν κόμμα των Κατσέλη  - Καστανίδη εισέρχεται στη Βουλή καθώς εμφανίζεται να κερδίζει την αντιμνημονιακή ψήφο ΠΑΣΟΚ. Την αντιμνημονιακή ψήφο της Ν.Δ. εισπράττει το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το οποίο λεηλατεί την «Χρυσή Αυγή», ενώ προσελκύει και σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ. Ενδιαφέρον είναι ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εμφανίζονται να συλλέγουν και τις ψήφους της Ν.Δ. που κατευθύνονταν σε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Τα τρία κόμματα της Αριστεράς διατηρούν υψηλά ποσοστά αποδοχής, αλλά κατώτερα από αυτά που εμφανίζονταν, μέχρι τώρα, περίπου ως «κοινός τόπος» των δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί και νέα δημοσκόπηση την ερχόμενη εβδομάδα αμέσως μετά την εκλογή του Ευαγγ. Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!
    ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!

  2. Ναι καλά. Την ψήφο τους δεν θα βρουν οι μνημονιακοί.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.