ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: «ΚΙΝΗΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ»

Η συνέντευξη Τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Μακάμπι (22:00) ήταν μία αφορμή για να τονιστεί το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός και την φετινή χρονιά.

«Τι το καινούριο συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια; Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια. Μ' αρέσει να λέω αυτά που πιστεύω. Αν κάποιος διαφωνεί, δημοσιογράφοι είστε ρωτήστε τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια και αυτό είναι τόσο αληθινό όσο και το 1+1=2», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς του τριφυλλιού και πρόσθεσε:

«Πάντα βρίσκουμε το κίνητρο για να είμαστε οι καλύτεροι. Όλοι μας, εμείς, οι παίκτες, όλοι! Ένας λόγος παραπάνω που η Μακάμπι θα έρθει εδώ με έξτρα κίνητρο, επειδή πέρσι έχασαν στον τελικό. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς ότι αυτά έγιναν πέρσι και να καθίσεις να παίξεις σοβαρά δεν θα έχεις τύχη. Δε με νοιάζει τι γίνεται στα άλλα αθλήματα. Μόνο εδώ στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να έχει το κίνητρο που έχει ο κύριος Θανάσης. Πόσα χρόνια είναι εδώ; Πόσους τίτλους έχει κερδίσει; Για να τον βλέπεις ότι είναι εδώ σημαίνει ότι κάτι σοβαρό γίνεται. Χθες ήταν ο κ. Παύλος στην προπόνηση. Πως είναι δυνατόν να μην έχει κανείς κίνητρα για να παίξει; Όλοι αύριο θα έχουν μεγάλο κίνητρο. Δεν έχω πρόβλημα αν λένε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προκριθεί. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα γι' αυτό. Έχουν κάποιο για να το λένε. Θα ήθελα να πω ότι δεν πιστεύω ότι είναι σημαντικό ποιος το λέει, αλλά και γιατί το λέει».

Η παρέμβαση Θανάση

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς παρενέβη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ για να καλωσορίσω τους φίλους μου, τον κύριο Μιζράχι της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού θέλω να πω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Ομπράντοβιτς και στους αθλητές ότι θα πάρει ο Παναθηναϊκός την πρώτη νίκη στη σειρά εν όψει των αγώνων που θα ακολουθήσουν. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε εμείς στο φάιναλ φορ και δεν θα πάει ο Ολυμπιακός!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.