ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» ΑΠΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Πολιτική πλατφόρμα, με σκοπό τη δημιουργία "ρεύματος ανανέωσης" εντός του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε ο Γιάννης Ραγκούσης, μία μόλις ημέρα μετά την επικράτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος και έξι πριν ο υπουργός Οικονομικών αναλάβει και επισήμως την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

"Τώρα είναι η στιγμή να ορίσουμε ξανά το ιδεολογικό και αξιακό πλαίσιο της δημοκρατικής παράταξης, δίνοντας νέο περιεχόμενο σε σταθερές που όριζαν και ορίζουν πάντοτε την ταυτότητά μας", αναφέρει στο κείμενό του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας. Υποστηρίζει ότι η αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ έχει καταρρεύσει, επειδή επέλεξε την αμφισημία και τη διγλωσσία και ακολουθεί τη λογική του «είμαστε πολυσυλλεκτικοί ίσον πατάμε σε δυο βάρκες».

Ο Γ. Ραγκούσης δηλώνει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί "με τη δημόσια διατύπωση απόψεων για το μέλλον του τόπου και της παράταξης, με τη συστράτευση με όρους ισοτιμίας και ειλικρινούς αλληλεγγύης με όσους μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και προτεραιότητες, είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ είτε όχι" και χαρακτηρίζει ως "πρώτο βήμα"¨τη σημερινή δημοσιοποίηση των θέσεων του.

Γνωστοποιεί ότι διαβούλευση επί του κειμένου στην ιστοσελίδα www.proxorame.gr (σ.σ. την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε ακόμη τεθεί σε λειτουργία) θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 15 Μαρτίου.

Το κείμενο του Γ. Ραγκούση είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.