ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 66 ΝΕΚΡΟΥΣ

Τουλάχιστον 66 νεκροί από το ναυάγιο ενός πορθμείου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Εξήντα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, και πολλοί αγνοούνται μετά το ναυάγιο χθες (13/3) ενός οχηματαγωγού με περισσότερους από 250 επιβάτες σε ποταμό στο Μπανγκλαντές, ανακοίνωσε η αστυνομία ενώ οι υπηρεσίες διάσωσης εκφράζουν φόβους για νέα θύματα που μπορεί να έμειναν εγκλωβισμένα στο πλοίο.

«Ο απολογισμός είναι τώρα 66 νεκροί», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Μοχάμαντ Σαχαμπουντίν Χαν. Οι αρχές κάνουν λόγο μόνο για 35 επιζήσαντες, οι οποίοι περισυνελέγησαν από ένα φέρι που έπλεε στην περιοχή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον ποταμό Μέγκνα, περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Ντάκα, όταν το πορθμείο το οποίο κατευθυνόταν στη Ντάκα, συγκρούστηκε με ένα άλλο πλοίο. Σύμφωνα με μαρτυρίες διασωθέντων, το οχηματαγωγό άρχισε να βουλιάζει στα επόμενα λεπτά της σύγκρουσης και δεν υπήρχε χρόνος στους επιβάτες να κολυμπήσουν και να σωθούν, καθώς οι περισσότεροι είχαν αποκοιμηθεί.

Δύο ρυμουλκά σκάφη μετέφεραν το ναυάγιο κοντά στην όχθη, ώστε οι δύτες να μπορούν να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων στο πλοίο δεν είναι γνωστός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.