ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΛ FC ARENA

Τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή Παπαπέτρου, η κακή προϊστορία, η έλλειψη υπομονής των φιλάθλων, αλλά και γενικώς το όλο κλίμα στο γήπεδο της Λάρισας, έκαναν το Κώστα Πηλαδάκη να μπουκάρει διαμαρτυρόμενος στο γήπεδο. Όχι ότι οι φίλαθλοι δεν έκαναν το ίδιο...

Τα «απίθανα» για τους ανθρώπους της Λάρισας σφυρίγματα του διαιτητή Παπαπέτρου και του ενός βοηθού του στον επεισοδιακό αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό που έληξε 0-1 υπέρ των Σερρών ήταν ένας καλός λόγος για να γίνει κόλαση το ΑΕΛ FC Arena.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 76' για περίπου μία ώρα αφού προηγήθηκαν διάφορα όμορφα... Μία λάθος κόκκινη κάρτα στον Γκρούμπιεσιτς και ένα γκολ από τις Σέρρες έφταναν και περίσσευαν για να φτάσει ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης στο κέντρο του γηπέδου με σκοπό να διαμαρτυρηθεί. Ακολούθησε η είσοδος και φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, με τους διαιτητές να αποχωρούν και να διακόπτουν το παιχνίδι, ενώ τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου.

Έξαλλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης φώναζε εκτός εαυτού κατά την είσοδό του στο γήπεδο κατά του διαιτητή. «Ντροπή σας» είπε, «βγάλατε από τα ρούχα του τον πιο ήσυχο άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Αλήτες, αλήτες. Είναι ντροπή! Δεν έρχονται εδώ για πλάκα οι διαιτητές. Δεν θέλετε σοβαρούς ανθρώπους στο ποδόσφαιρο. Θα φύγω!».

Ο προπονητής της Λάρισας είπε σχετικά (μετά το τέλος του αγώνα): «Είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα, αλλά δεν τα έχω ξαναδεί αυτά. Είδαμε να καταργούνται κανονισμοί. Εκτός εάν βγήκαν κάποιοι καινούριοι και διδάχτηκαν πρόσφατα και εγώ δεν τους ξέρω. Οπότε ζητάω συγγνώμη..».

Χρειάστηκε μία ώρα διαβουλεύσεων και αφού ο διαιτητής πήρε διαβεβαιώσεις από την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και από τον γιατρό που εξέτασε δύο παίκτες των Σερρών που κατά τους φιλοξενούμενους «τραυματίστηκαν από φιλάθλους».

Στη συνέχεια ο αγώνας συνεχίστηκε μέσα σε αποδοκιμασίες. Στα ...highlights του ματς, το οφσάιντ που καταλόγισε ο δεύτερος βοηθός του διαιτητή σε παίκτη της ΑΕΛ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ...


 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.