ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ

Αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάνη, για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» διαβιβάζεται από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή. Για προεκλογικές σκοπιμότητες κάνει λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Αφορά στη γνωστή υπόθεση του λογαριασμού με το ένα εκατ. δολάρια στο Λονδίνο, τον οποίο δεν είχε δηλώσει ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος. Για την ίδια υπόθεση έχει κινηθεί διαδικασία εις βάρος του Ι. Κούβελου για άμεση συνέργεια σε ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες».

«Την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου πληροφορούμαι από δημοσιογράφους και όχι από τη Βουλή, η οποία επισήμως με ενημέρωσε ότι δεν έχει παραλάβει οτιδήποτε, τη συνέχεια της στημένης υπόθεσης που αφορά στη δήλωση του 'πόθεν έσχες' του συζύγου μου», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «

Ο κόσμος καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής, την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής», πρόσθεσε και γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ασυλίας, «όπως δεν κάνει κανένας βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Υποστήριξε ότι δέχεται πόλεμο εξαιτίας των θέσεών της στο ζήτημα της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.