ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ

Την αλληλεγγύη προς την Ελλάδα πρόταξε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, σε μια περίοδο που οι γνώμη των Ελλήνων πολιτών για τις Βρυξέλλες δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, εξαιτίας της σκληρής λιτότητας.

Παρουσιάζοντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, το σχέδιο της Κομισιόν για την ανάπτυξη, απευθύνθηκε στους Έλληνες, λέγοντάς τους ότι «μαζί θα πετύχουμε». Ανέφερε ότι η συνολική βοήθεια προς την Ελλάδα ανέρχονται στο 177% του ΑΕΠ της χώρας, πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχει εισπράξει μόνον ένα μικρό μέρος αυτής και υποστήριξε ότι αποτελεί απόφαση της Κομισιόν να μη σταματήσει τις προσπάθειες για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Πρόσθεσε, όμως, ότι όπως όλοι συμφώνησαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, έτσι και εκείνη συμφώνησε να τηρήσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Διαβάστε ακόμη:

«ΕΝΤΟΛΗ» Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΠΟΛΛΑ «ΘΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ | Matrix 24 18/04/2012

    […] Η Κομισιόν αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει αυτή την τεράστια πρόκληση μόνη της, αλλά μπορεί να αντλήσει δύναμη και υποστήριξη από τους εταίρους της. «Τα κράτη μέλη έχουν καταστήσει σαφή την αλληλεγγύη τους», αναφέρεται στην έκθεση. Εξάλλου, αυτό είχε υποστηρίξει κατά την παρουσίασή της στο ευρω-κοινοβούλιο και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.