LIFESTYLE

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;


Της Ελισάβετ Σπυρίδη

Κριός

Σε μία συγκινητική προσπάθεια του σύμπαντος να κάνουμε Πάσχα σαν άνθρωποι, αυτή την εβδομάδα δύο είναι τα τινά, αγαπητοί Κριοί: α) Επιστρέφει ο Ερμής ορθόδρομος, στις 4/4, στον τομέα του υποσυνειδήτου σας. Αυτό σημαίνει πως το τοπίο αρχίζει να ξεθολώνει, κι εσείς επιτέλους μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία τάξη. β) Η Πανσέληνος του μήνα, στις 6/4, ανατέλλει απέναντί σας, στο Ζυγό, που για σας συμβολίζει τον/την Άλλο/η της ζωής σας. Με τον Ερμή στα ίσια του επιτέλους, και επιπλέον την Αφροδίτη στους φιλικούς σας Διδύμους, μπορούμε να σας πούμε με μία σχετική βεβαιότητα πως, μετά από πολύ καιρό, δεν θα βγάλετε κυνόδοντες με την Πανσέληνο. Σχετική βεβαιότητα -αν κάποιος μπορεί να δημιουργήσει καυγά από το τίποτα, αυτός είναι ο Κριός.

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας - αυτή την εβδομάδα, σας «θέλει» η τύχη.

Ταύρος

Ο Δίας είναι θρονιασμένος στο ζώδιό σας, γιατί τον προστατεύει το ενοικιοστάσιο. Από κει, δεν είναι άπραγος: φροντίζει να έρχονται στο δρόμο σας ευκαιρίες, κι ελπίζει πως θα ξεκουνηθείτε από τον καναπέ σας και θα τις αρπάξετε. Η Αφροδίτη από τις 4/4 στον τομέα των Αξιών και των Χρημάτων σας, προχωρά σε μία υπέροχη συνεργασία με την Πανσέληνο που γίνεται στις 6/4 στο Ζυγό, και στον τομέα της καθημερινότητάς σας. Μετάφραση; Έχετε το μέλι, και -έκπληξη! - έχετε και το κουτάλι! Η Πανσέληνος φωτίζει το δρόμο της υλοποίησης, ώστε κάποιο όνειρο ή σχέδιό σας να πάρει σάρκα και οστά και να φέρει και χρήμα στο σπίτι. Pas mal!!!

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να φροντίσετε και να νταντέψετε υλικά τον εαυτό σας. Το αξίζετε!

Δίδυμος

«Η Σμύρνη, μάνα, καίγεται» φωνάζει για τη σεξουαλική σας ζωή, καιρό τώρα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Τώρα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα καεί και το Κορδελιό, αγαπητά Διδύμια. Θα είναι ωστόσο κρίμα να μη βάλετε την αφροδίσια ενέργεια να δουλέψει υπέρ σας, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν γύρω στην Πανσέληνο, στις 6/4. Πόσο δε μάλλον που οι ευκαιρίες θα είναι και του γούστου σας: φευγάτες, καλλιτεχνικής φύσης, που θα εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Από τις 4/4 και μετά, ο Διευθυντής σας ξαναλέει «καλημέρα» μπαίνοντας στο γραφείο το πρωί; Θυμάται το όνομά σας; Μήπως -ω! του θαύματος!- χαμογελά; Όχι, δεν μας ψεκάζουν εναερίως με κάτι, είναι ο Ερμής που επιτέλους ορθοδρόμησε στον τομέα της Καριέρας σας, βάζοντάς σας ξανά στο παιχνίδι.

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο: από Τέχνη, μέχρι ένα παιδί, αν το επιθυμείτε.

Καρκίνος

Το ότι βλέπετε στον ύπνο σας βρικόλακες από το άγχος και τις μαύρες σκέψεις είναι γεγονός, Καρκινάκια… Η Αφροδίτη στον τομέα του υποσυνειδήτου σας αυτή την εβδομάδα, όμως, έρχεται να ελαφρύνει σημαντικά το σκηνικό: κάπως σα να βλέπεις το ρομαντικό «Twilight», αντί για τη «Νύχτα των ζωντανών-νεκρών». Με την Πανσέληνο στις 6 του μήνα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας γλυκαίνει και η διαίσθησή σας οξύνεται απίστευτα. Δυσνόητα σκηνικά και ακαταλαβίστικες τακτικές των άλλων βγάζουν επιτέλους νόημα (λέγε με και Ερμή ορθόδρομο στους Ιχθείς). Και μιας και ορθοδρόμησε ο ευλογημένος, και μάλιστα σε έναν τομέα που επηρεάζει και τα ταξίδια, δεν παίρνετε τα φιλαράκια σας να πάτε κάπου όμορφα για Σαββατοκύριακο; Σας έχουν σταθεί τόσο, που αξίζουν λίγο καρκινίσιο ντάντεμα!

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να έρθετε σε επαφή με τις ψυχικές σας δυνάμεις – και για να στρωθείτε να μάθετε αστρολογία, αν αυτό θέλετε!

Λέων

Κι εκεί που ανεβάζετε τα μάλλινα και καθαρίζετε ντουλάπες (βλαστημώντας την κρίση που σας στέρησε την ευλογημένη σας οικιακή βοηθό…), τι ανακαλύπτετε, οι αναξιοπαθούντες εστεμμένοι του Ζωδιακού; Χμ!… με τον Ερμή ορδόδρομο σε τομέα που συνδέεται με σεξ, ψέματα και βιντεοκασέτες, ανακαλύπτετε πράγματα για τον/την Άλλο/η που καθόλου δε θέλατε να τα λουστείτε, ανοιξιάτικα! Μη φοβάστε -η Πανσέληνος ευνοεί την επικοινωνία σας. Θα μπορέσετε λοιπόν να τα πείτε χωρίς να συγκρουστείτε, μιας και τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά σας πιάνουν τόπο και βρίσκουν στόχο. Και με την Αφροδίτη στον τομέα των φιλικών σας Σχέσεων, έχετε και τα κολλητάκια σας πολύτιμο back up! Παραδεχτείτε το: γυρίζετε στη φασίνα σας με άλλη όρεξη, έτσι;

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε σημαντικά τηλεφωνήματα, να στείλετε μηνύματα εκεί που ξέρετε ότι μέχρι πρότινος θα πέφτατε σε τοίχο, και για να εξομαλύνετε καταστάσεις με γείτονες ή/και συγγενείς.

Παρθένος

Παρά τον ανάδρομο Άρη τόσους μήνες στο ζώδιό σας, Παρθένοι, εσείς είστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σα rock συγκρότημα... Με την Πανσέληνο του μήνα (6/4) στα οικονομικά σας, να τριγωνίζει την Αφροδίτη στην καριέρα σας, θα έλεγα  πως έρχεται πλέον, επιτέλους, και το χειροκρότημα. Τα πρώτα δείγματα πως έχετε υλική επιτυχία και συναισθηματική πληρότητα κάνοντας κάτι που αγαπάτε, ξεκινούν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί ο Άρης να απαιτεί να σφίξετε για λίγο (για πολύ λίγο) ακόμα τα δόντια και το ζωνάρι…μπορεί ο/η Άλλος/η να είναι ένα ανοιχτό τραύμα που πονάει …αλλά η προσωπική σας άνοιξη είναι εδώ, κι επειδή την έχετε κερδίσει με πολύ μεγάλο αντίτιμο, θα πρότεινα να βγείτε εκεί έξω και να τη χαρείτε!

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να οργανώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε κινήσεις καριέρας και να θέσετε τα θεμέλια μίας νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης!

Ζυγός

Όλα τα φώτα στον/στη star, και σιγά που σε χαλάει, Ζυγάκι! Το φως της πανσελήνου στις 6/4 αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την Αφροδίσια φύση σου. Η ζωδιακή σου μαμά από τους φιλικούς σου Διδύμους τριγωνίζει το φεγγαράκι, φροντίζοντας να σε κάνει αγαπητό/ή στα πλήθη, εναρμονίζοντας τα προσωπικά σου «θέλω» με τις γενικότερες απαιτήσεις και το ρεύμα των καιρών. Ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον στον τομέα της Καθημερινότητας, βοηθά τη ρουτίνα σου να δείχνει πιο ελκυστική (με τον Ουρανό στον οίκο των Σχέσεων, μήπως ευθύνεται κι ο/η καινούργιος/α συνάδελφος; Ε; ε;). Γενικά, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας λειτουργεί για σένα κάπως όπως το μπαλκόνι για έναν πολιτικό. Τι να προσέχεις; Να μη γίνεις ολίγον από φασίστας/τρια ως προς τις ανάγκες των Άλλων…

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να λάμψετε! Σας πάει!

Σκορπιός

Οτιδήποτε ρίχνει φως στα κατάβαθα της σκορπίσιας ψυχής, είναι καλό. Πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε για μία Πανσέληνο (6/4) με έντονο Αφροδίσιο άρωμα: η Πανσέληνος δημιουργείται αυτή την εβδομάδα στο Ζυγό (ζώδιο της Αφροδίτης), και τριγωνίζει την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι για σας ο τομέας που μιλά για σεξ, μυστικά, σεξ, κληρονομικά, σεξ, οφειλές, δάνεια (το σεξ το ανέφερα;), τα χρήματα των Άλλων, και, επίσης, σεξ. Κάτι μου λέει πως δεν σας νοιάζει να διαβάσετε τίποτε μα τίποτε άλλο, φίλοι Σκορπιοί. Η καλή σας αστρολόγος όμως μπορεί ακόμη να σας ιντριγκάρει, λέγοντας σας το εξής: η όψη αυτή σας βοηθά να βρείτε πόρους ώστε να μετατρέψετε την όποια κρίση σε ευκαιρία για ανάπτυξη. Και με το Δία στον οίκο των Σχέσεων και των Συνεργασιών σας; Σιγουράκι…

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να χρησιμοποιήσετε την παροιμιώδη σας διαίσθηση στο μέγιστο βαθμό, και να συμπληρώσετε όλα τα κομμάτια του παζλ!

Τοξότης

Με την πανσέληνο του μήνα (6/4) στον τομέα των Φιλικών σας Σχέσεων και του «έξω φτώχεια και καλή καρδιά», δε βλέπω να σας βλέπει το σπίτι σας αυτή την εβδομάδα, Τοξότες! Πέφτει και Παρασκευή η πανσέληνος, ό,τι πρέπει για να μαζέψετε κόσμο στο εξοχικό για τριήμερο, και να χαλάσει ο κόσμος -όχι τίποτα τραβηγμένο, καμιά 200αριά από τους πολύ κολλητούς σας! Τα άστρα όμως, σας έχουν κι άλλη πρόταση: τι θα λέγατε να αντικαταστήσετε το σύνηθες ασκέρι φίλων, γνωστών και γνωστών των γνωστών που σας ακολουθεί μονίμως, με τον Ένα/Μία που σας καίει το φυλλοκάρδι σας κάτω από όλο το χαβαλέ; Αν δεν του/της δείξετε ότι είναι μοναδικός/ή, πώς περιμένετε να τον/την κερδίσετε; Και μη διανοηθείτε να ξεστομίσετε πάλι κανένα από κείνα σας τα ανέκδοτα…

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να ανοίξετε τα μάτια σας στον έρωτα, που αυτή την εβδομάδα μπορεί να παρουσιαστεί ντυμένος φίλος/η…

Αιγόκερως

Πού καταφεύγει ο τυπικός Αιγόκερως για να συνέλθει από τα αλλεπάλληλα χαστούκια της οικογενειακής του ζωής, και να ανασυγκροτηθεί; Μα, φυσικά, στην προσεκτική, μεθοδική δόμηση της Καριέρας του, και της Δημόσιας Εικόνας του. Καλά καταλάβατε: η Πανσέληνος του μήνα (6/4) ανατέλλει στο γραφείο σας, ή σε ό,τι αποτελεί για τον καθένα σας καριέρα. Φωτίζει τις ευκαιρίες, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη από τους Διδύμους κάνει την καθημερινότητά σας λίγο πιο χαμογελαστή. Οι δουλειές τρέχουν πιο εύκολα, η συνύπαρξη με τους συναδέλφους γίνεται πιο ευχάριστη, και νιώθετε και τη σωματική ευεξία να αντεπεξέλθετε σε περισσότερη δουλειά (όχι ότι η προοπτική της πολλής δουλειάς σας τρόμαξε ποτέ, αλλά ξέρετε τι λένε για έναν αφέντη…).

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να προβάλλετε τη δουλειά σας και να αναρριχηθείτε λίγο ψηλότερα στην ιεραρχία.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 6/4 σας κλείνει το μάτι! Ανατέλλει στον 9ο οίκο σας (νόημα, ιδέες, μακρινά ταξίδια) και σε καλεί να φέρεις τη δημιουργικότητά σας (5ος ηλιακός σου οίκος όπου βρίσκεται η Αφροδίτη) σε πρώτο πλάνο. Να δώσετε στα έργα σας (5ος) νόημα (9ος). Ένα παιδί σας (5ος) πάνω από τις μέχρι πρότινος ιδέες σας (9ος).  Ο Άρης ανάδρομος ακόμα στον τομέα που αφορά στα χρήματα των Άλλων και σε κοινοκτημοσύνες, σας λέει πως εκεί, στα «κοινά» μπορεί να έγκειται το πρόβλημα. Ο Ερμής έρχεται στα ίσια του στον τομέα των Οικονομικών σας και των Αξιών σας, και παρέα με το Δία από τον 4ο ηλιακό σας οίκο προσπαθεί να σας κάνει να δείτε το δικό σας συμφέρον. Θα τα καταφέρει άραγε;

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για να δείτε τι έχει νόημα πραγματικά. Ίσως τότε παραδεχτείτε πιο εύκολα στον εαυτό σας πως ό,τι βλέπατε αγγελικά πλασμένο ίσως και να μην είναι καθόλου έτσι.

Ιχθείς

Ο Ερμής ορθοδρομεί, και τα χρυσόψαρα γίνονται πιράνχας, κυρίες μου και κύριοι! Λύνεται η γλώσσα σας, αλλά αντί για τον όλεθρο έρχεται η ενδοοικογενειακή συνεννόηση, με την ευγενική χορηγία της Αφροδίτης στους Διδύμους, και η σεξουαλική αρμονία, με την Πανσέληνο στις 6/4 στον 8ο οίκο σας. Ο Άρης ανάδρομος στον τομέα των Σχέσεων σάς τα χαλάει λίγο, αλλά ο Ερμής ευνοεί ψυχολογίες τύπου «δε βαριέσαι, όλα θα γίνουν». Τόσο η πανσέληνος αυτή καθεαυτή, όσο και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη, κάνουν το τέλος της εβδομάδας ιδανικό για …σπιτογατίαση! Όχι ότι είχατε τα χρήματα για τίποτα παραπάνω, αλλά λέμε …(και ΔΕΝ λέμε για τα οικονομικά σας, για να μη σας ρίξουμε τη διάθεση…)

Το φως του φεγγαριού: …εκμεταλλευτείτε το για τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μόνοι στο σπίτι!

 

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.