ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στην τελική ευθεία για το τέλος της σχολικής χρονιάς και σύμφωνα με εγκύκλιο που αναμένεται να σταλεί από το υπουργείο Παιδείας στα σχολεία τις προσεχείς ημέρες το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια και τα λύκεια λήγει στις 17 Μαΐου, ενώ για τα δημοτικά στις 15 Ιουνίου.

dialeimmafixed

Ως γνωστόν οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου.

Επίσης όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη, 22 Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

(Πληροφορίες ΑΜΠΕ)

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.