ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

«ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ»

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και από τη Λάρισα ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τα σενάρια μετεκλογικής στήριξης, σε μια προσπάθεια περιορισμού της απήχησης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που φαίνεται να διατηρείται.

«Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την πολιτική», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους του Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους γιατί δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα».

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «ο λαός συσπειρώνεται, ο λαός ξεσηκώνεται άρα είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε. Από την αρχή είπαμε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή» είπε και πρόσθεσε ότι «η άποψη που από την αρχή είχε εκφράσει, τώρα κερδίζει έδαφος παντού στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην διαπλοκή: «Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή».

Αναφερόμενος, δε, στη «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους».

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η ΝΔ είναι η παράταξη που θέλει να αλλάξει τα πάντα προσθέτοντας ότι (η ΝΔ) έχει καταθέσει σχέδιο για την οικονομική ανάπτυξη αλλά και για την αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας. Αναφέρθηκε επίσης στην πρότασή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος και για την καθιέρωση ασυμβίβαστου μεταξύ υπουργού και βουλευτή, ενώ, επανέλαβε ότι με τις προτάσεις του για την λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας βάζει τέλος στην «ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς».

Ακολούθως, επανέλαβε πως είναι «ξεκάθαρη απόφαση της ΝΔ ότι θα ελέγξουμε το πόθεν έσχες όσων διετέλεσαν υπουργοί από το 1974 όπως επίσης είναι ξεκάθαρη απόφαση, η Εξεταστική Επιτροπή για το γιατί και πως μπήκαμε στο Μνημόνιο». Συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο, και ότι από τις 7 Μαΐου ξεκινά η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας και η αξιοποίηση του πλούτου της. «Εμείς πιστεύουμε στην χώρα και στους ανθρώπους της, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Ανάπτυξη, επενδύσεις, αλλαγή σελίδας έρχονται με ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα που έχει η ΝΔ».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.