ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Α' Αθηνών θα είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

Ο Γ. Καρατζαφέρης προσβλέπει στην προσέλκυση ψηφοφόρων από τον ακροδεξιό χώρο, σε μία εκλογική περιφέρεια όπου η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται δημοσκοπικά ενισχυμένη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε εξάλλου κατά την παρουσίαση του υποψηφίου ότι «έχει κληθεί να δώσει μία μάχη εναντίον της λαθρομετανάστευσης, εναντίον της εγκληματικότητας, δηλαδή όλα αυτά για τα οποία χρόνια αρθρογραφεί, να τα κάνει πράξη από ένα άλλο μετερίζι».

Ενδεικτικοί των θέσεων του υποψηφίου βουλευτή είναι ορισμένοι από τους τίτλους του τελευταίου πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, όπως: «Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες», «οι δολοφονίες ηλικιωμένων από αλλοδαπούς συνεχίζονται» (στον ιστότοπο της εφημερίδας) και «γερμανικές αποζημιώσεις: Αλήθειες, ψέματα και στο βάθος Εβραίοι» (πρόκειται για το πιο πρόσφατο άρθρο που υπογράφει ο υποψήφιος).

Σημειώνεται ότι ο Δημ. Ζαφειρόπουλος ήτνα παρολίγο υποψήφιος με το ΛΑΟΣ και το 2009, στην Αχαΐα. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, η υποψηφιότητά απορρίφθηκε από τα κομματικά όργανα, ύστερα από εισήγηση του Γ. Καρατζαφέρη. Εκείνη την περίοδο ο ΛΑΟΣ καλλιεργούσε μετριοπαθές προφίλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.