MEDIA

ΑΝΕΣΤΑΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FLASH 96

Την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96, συμφερόντων Κυριακίδη, ανακοίνωσε το απόγευμα η ιδιοκτησία του σταθμού, ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα να σπάσει η απεργία των τεχνικών.

Σήμερα ξεκίνησε η τριήμερη απεργία, που είχαν κηρύξει οι τεχνικοί ραδιοφώνου, διεκδικώντας την εμπρόθεσμη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Όπως κατήγγειλαν η ΕΤΕΡ και η ΓΣΕΕ, το πρωί η εργοδοσία επιχείρησε να σπάσει την απεργία, χρησιμοποιώντας τεχνικούς που δεν ανήκαν στο δυναμικό του Flash. Σύμφωνα με εργαζομένους, αυτοί προέρχονταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Sunny, επίσης συμφερόντων Κυριακίδη, ενώ εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι συνοδεύονταν από «μπράβους».

Μετά την αποτυχία της κίνησης, ο διευθυντής του σταθμού ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την απόφαση αναστολής της λειτουργίας του σταθμού και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από τον χώρο.

«Από το απόγευμα η ιδιοκτησία κατέβασε το audio από τη συχνότητα του flash και επέβαλε μια παράνομη σιωπή στους μεγακύκλους» δήλωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ και εργαζόμενος στον σταθμό, Δημήτρης Καμαρινόπουλος.

Από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ, η Νανά Νταουντάκη έκανε λόγο για σωρεία παράνομων πράξεων εκ μέρους της εργοδοσίας και πρόσθεσε πως αύριο το πρωί θα γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ, καθώς δεν υπάρχει λόγος να παρεμποδίζεται η λειτουργία του σταθμού.

Για τις 10 αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των δημοσιογράφων.

Αργά το βράδυ, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, ανήρτησε στην ιστοσελίδα του την εξής ανακοίνωση: «Ο Πέτρος Κυριακίδης ποτέ δεν υπήρξε παράλογος και αναξιόπιστος.  Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εργαζομένους να υπάρξει αίσιο τέλος.».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.