ΚΟΣΜΟΣ

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Επιταγές χιλιάδων ευρώ μοιράζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε «φίλες» του ως οικονομικά βοηθήματα προκειμένου, όπως αφήνει να εννοηθεί η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, να εξαγοράσει τη σιωπή τους για τα περίφημα «Μπούνγκα - Μπούνγκα» πάρτι που διοργάνωνε.

 


Ήδη, σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα, οι εισαγγελείς του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι και Αντόνιο Σαντζερμάνο πληροφόρησαν τους συνηγόρους υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι ότι τα εν λόγω εμβάσματα αποτελούν το αντικείμενο πρόσθετων ερευνών.

Το συνολικό ποσό που έγινε γνωστό ότι κατέβαλε ο Μπερλουσκόνι σε καλλονές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Ρούμπι-Γκέιτ ανέρχεται σε 127.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, "πρόκειται για τέσσερα εμβάσματα που εστάλησαν πριν από λίγους μήνες στην περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι και στον πατέρα των δίδυμων αδελφών Ντε Βίβο".

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνο, η Νικόλ Μινέτι φέρεται να επέλεγε και να προσκαλούσε νεαρές κοπέλες στα διάφορα πάρτι που διοργάνωνε στην βίλα του Μπερλουσκόνι, ενώ οι δίδυμες αδελφές Ελεονόρα και Ίμα Ντε Βίβο, με καταγωγή από την Νάπολη, φέρονται να συμμετείχαν σε σειρά "δείπνων και εορτών" στην έπαυλη του Άρκορε.

Σημειώνεται ότι η  28χρονηΜινέτι  κατηγορείται για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκων και φέρεται να έλαβε μέσω τραπέζης 15.000 ευρώ τον περασμένο Οκτώβριο και άλλες 40.000 ευρώ τον Νοέμβριο από λογαριασμό του Μπερλουσκόνι.

Ο πατέρας των δίδυμων αδελφών Ντε Βίβο, όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα, τον περασμένο Ιούλιο έλαβε έμβασμα ύψους 42.000 ευρώ από τον λογαριασμό του πρώην  πρωθυπουργού με την αιτιολογία "δώρο", ενώ τον  Οκτώβριο έλαβε ακόμη μια επιταγή ύψους 30.000 ευρώ.

Τις δίδυμες καλλονές τις οποίες ο Μπερλουσκόνι τις αποκαλούσε «το φυλαχτό του», βάσει των στοιχείων της έρευνας,  τις είχε συναντήσει, μεταξύ άλλων περιστάσεων, όταν είχε βρεθεί στην Νάπολη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με τόνους σκουπιδιών συσσωρευμένους στους δρόμους.

Επίσης σύμφωνα με κατάθεση της χορεύτριας Μαρίας Μακντούμ κατά την διάρκεια των πάρτι οι αδελφές Ντε Βίβο "παρουσιάζονταν ημίγυμνες και ο πρωθυπουργός τις άγγιζε σε διάφορα μέρη του σώματος".

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.