ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΛΑΧΟΥ, ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ

Κλείνει οριστικά εντός των επόμενων 24ώρων το ζήτημα με τους δύο εναπομείναντες διαγραφέντες της Νέας Δημοκρατίας. Επιστολή προς τον Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο Γιώργος Βλάχος. Κλειστά χαρτιά Συγγρού για Βόζεμπεργκ.

Την πίστη του στη δυνατότητα της Νέας Δημοκρατίας να κατακτήσει τη νίκη και την αυτοδυναμία στις εκλογές εκφράζει με επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά ο διαγραφείς βουλευτής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, ένας εκ των δύο που παραμένουν εκτός κόμματος μετά την καταψήφιση του μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix 24, στην επιστολή του ο πρώτος βουλευτής Αττικής το 2009 δηλώνει πως ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά για την εκλογική νίκη του κόμματος, ωστόσο φαίνεται ότι δεν προχωρά σε «ανασκευή» της αρνητικής ψήφου που έδωσε στο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους. Ο κ. Βλάχος είναι εξ αυτών που ήθελε η επιστροφή του στο κόμμα να γίνει με πολιτικούς όρους και όχι με όρους... υποταγής και, κυρίως, με ακύρωση της μέχρι σήμερα στάσης του έναντι των μνημονίων.

Μένει να αποδειχθεί αν το περιεχόμενο της επιστολής θα θεωρηθεί «επαρκές» για την επιστροφή του κ. Βλάχου στην κοινοβουλευτική ομάδα και τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Αυτό μοιάζει να μην ισχύει για την κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η δημόσια δήλωση της οποίας υπέρ του Αντώνη Σαμαρά μοιάζει να μην θεωρείται επαρκής από την ηγεσία.
Στο γαλάζιο παρασκήνιο δεν έλειψαν και τα αιχμηρά σχόλια για τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλα, στον οποίο επιχειρήθηκε να χρεωθεί η στασιμότητα ή το αδιέξοδο στην επιστροφή των δύο διαγραφέντων. Καλά πληροφορημένες πηγές, ωστόσο, επιμένουν ότι ο κ. Τασούλας, που διατηρεί προσωπική σχέση με τον Αντ Σαμαρά, ακολουθεί, εν προκειμένω, απολύτως τη γραμμή που χαράσσει η ηγεσία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.