ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ

Επιστρέφουν όλοι οι διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια εν όψει των εκλογών της 6ης Μαίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζελος συμφώνησε με την σχετική εισήγηση των σοβαρών και ψύχραιμων συνεργατών του, οι οποίοι επιθυμούν αφ´ενός την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του στελεχιακού δυναμικού του Κινήματος προκειμένου ο νέος αρχηγός να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στις κάλπες ώστε να εδραιώσει την κυριαρχία του και αφ'ετέρου για να μην κατηγορηθεί ή ακόμη και να αμφισβητηθει σε περίπτωση ήττας ότι ο ίδιος ευθύνεται λόγω των αποκλεισμών.

Η επιστροφή των διαγραμμένων θα γίνει στο πλαίσιο πανστρατιάς που θα εξαγγείλει ο κ. Βενιζέλος αμέσως μόλις προκηρυχθούν και επισήμως οι εκλογές. Υπερ της επιστροφής των διαγραμμένων βουλευτων είναι και ο Γ. Παπανδρέου και μαλιστα, όπως λέγεται, έχει συζητήσει το θέμα με το διάδοχό του.

Η κίνησή του θα αποτελεί απάντηση και στον Αντώνη Σαμαρά, που επίσης δέχεται πίσω στους κόλπους της Ν.Δ. όλους τους διαγραμμένους, εκτός βεβαίως από αυτούς που προσεχώρησαν στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η ενωτική κίνηση Βενιζέλου υπαγορεύεται και από την ανάγκη να ανακόψει διαρροές προς το κόμμα των Κατσέλη-Καστανίδη, αλλά και προς τα κόμματα κυρίως της Αριστεράς.

Η εκτόνωση της εσωκομματικής έντασης με την «πανστρατιά» Βενιζέλου μπορεί να μην ικανοποιεί τους Λοβέρδο και Διαμαντοπούλου, αλλά και πολλούς φανατικούς βουλευτές που για ιδιοτελείς λόγους -τοπικοί ψηφοθηρικοί ανταγωνισμοί- δεν επιθυμούσαν την επιστροφή όσων καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο είτε στο σύνολό του είτε το άρθρο 1 που αφορούσε τα εργασιακά όμως ενισχύει το αρχηγικό προφίλ του κ. Βενιζέλου ως εκφραστή του «όλου ΠΑΣΟΚ».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.