ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ!

«Καπάρωσε» οριστικά το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών μετά τη νίκη της επί του Καναδά. 

Θα είναι η 14η παρουσία των πρωταθλητών μας στους Ολυμπιακούς (συνεχώς από το 1980). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της ομάδας του Καναδά, που φιλοξενεί το προολυμπιακό τουρνουά και πήρε τη σπουδαία πρόκριση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Το συγκρότημα του Ντράγκαν Άντριτς, επικράτησε 10-6 του Καναδά στη διοργάνωση του Έντμοντον, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Αφρουδάκη που σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-3, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 3, Αφρουδάκης Χρ. 2, Δελακάς, Αφρουδάκης Γ. 4, Φουντούλης Ι., Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

ΚΑΝΑΔΑΣ (Άλεξ Μπέσλιν): Ράνταλ, Κουντάμπα, Βικάλο, Κονσταντίν - Μπίκα 2, Μπόιντ 1, Ρόμπινσον, Γκάσιτς, Γκράχαμ 2, Φέλταμ 1, Κόνγουεη, Ντάιγκλ, Μακ Ελρόι, Άλεκσιτς

Τα άλλα τρία «εισιτήρια» για το Λονδίνο πήραν, το Μαυροβούνιο (19-6 την Τουρκία), η Ρουμανία (19-8 την Βραζιλία) και η Ισπανία (11-7 την ΠΓΔΜ). Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας, το Μαυροβούνιο (00.40 της Κυριακής ώρα Ελλάδας), στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης. Στον δεύτερο θα παίξουν (02.00) η Ρουμανία με την Ισπανία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.