AUTO - MOTO

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ FIAT-CHRYSLER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Παγκόσμια πρεμιέρα του Fiat Viaggio στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Το Viaggio είναι το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων Fiat-Chrysler, ένα ολοκαίνουργιο όχημα παγκόσμιας κλάσης το οποίο αποτελεί καινοτομία για την κατηγορία μικρομεσαίων sedan στην Κίνα.

Το Fiat Viaggio είναι ένα όχημα που συνδυάζει δύναμη και απόδοση, οικονομία, τεχνολογία και δυναμική, με την υπογραφή του ιταλικού design που διακρίνει την εταιρία Fiat.

Το νέο τετράθυρο, πενταθέσιο αυτοκίνητο βασίζεται στην αρχιτεκτονική CUSW (Compact US Wide) -την πιο προηγμένη του Ομίλου Fiat- η οποία αποτελεί επίσης τη βάση του νέου Dodge Dart. H αρχιτεκτονική CUSW έχει εφαρμοστεί με επιτυχία και στο σχεδιασμό της Alfa Romeo Giulietta.

Έχει συνολικό μήκος 4,679 μ., πλάτος 1,85 μ. και μεταξόνιο οριακά μεγαλύτερο από 2,7 μ. Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, οι Ιταλοί διάλεξαν το γνωστό 1.400άρης υπερτροφοδοτούμενος T-Jet βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει, ανάλογα με την έκδοση, 120 ή 150 ίππους.

Το νέο sedan της Fiat θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα παραχθεί στο νέο εργοστάσιο Gac Fiat World Class Manufacturing στην Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν, από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο από πλευράς εγκαταστάσεων, logistics, management και συστημάτων παραγωγής. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραχθούν τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμα στην αγορά το τρίτο τρίμηνο του 2012. Η ετήσια παραγωγή θα φτάσει σταδιακά τα 250.000 αυτοκίνητα!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.