ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

Στη φυλακή θα οδηγηθεί και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, μετά την απολογία της στον ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατά την απολογία της στον ανακριτή φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε καμία συναλλαγή, συνεργασία ή οποιαδήποτε σχέση με υπεράκτιες εταιρείες εκτός από τη Νόμπιλις από την οποία αγόρασα το ακίνητο. Παράλληλα, φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες.

Η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι «δεν περιήλθε στη γνώση μου κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο». «Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μία γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου  γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν το συζυγό μου, στη θέση που βρισκόταν στη γοητεία που ασκούσε, στη δική μου σκέψη και ψυχή, το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν ήταν να πληροφορηθεί ποιες θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του  ή ο,τιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική και πολιτική του δράση. Ημουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στο σύντροφο της  ζωής μου και στο παιδί μου ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόστος και τίμημα στη ζωή μου», φέρεται να είπε.

Οι δικηγόροι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου χαρακτήρισαν εξοντωτική, σκληρή και ανάλγητη την απόφαση προφυλάκισής της, «χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν ότι μένει πίσω ένα παιδί 5 ετών, χωρίς μάνα και πατέρα».

Νωρίτερα, απερρίφθη η αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, την οποία είχε καταθέσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενη για την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, Βίκυ Σταμάτη.

Εν τω μεταξύ, ο αδελφός της, που είχε απολογηθεί το μεσημέριμ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και προσέλευσης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.