ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90' ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Champions League απέκτησε χθες βράδυ η Μπάγερν η οποία νίκησε 2-1 τη Ρεάλ στην Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου. Η ρεβάνς στη Μαδρίτη την επόμενη Τετάρτη 25/4.

Η Μπάγερν Μοναχου ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα. Άνοιξε το σκορ νωρίς (στο 17' με τον Ριμπερί) και είχε φάσεις για  να διπλασιάσει τα τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο.

 

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης διάστημα κατά το οποίο κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τους Βαυαρούς. Η πίεση απέφερε το γκολ του Οζίλ στο 53', αλλά από εκεί και πέρα η Μπάγερν ξαναπήρε τα ηνία του ματς.

Η σαφέστατη υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε, αλλά μόλις στο 90' όταν ο Μάριο Γκόμεζ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταιγκερ (61' Μίλερ), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Γκόμεζ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (69' Μαρσέλο), Ντι Μαρία (79' Γκρανέρο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (84' Ιγκουαΐν).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.