ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την Ξάνθη στον εξ αναβολής αγώνα της 28ης αγωνιστικής και θέλει ακόμη δύο βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά.

Το ξεκίνημα του Λεβαδειακού στον βροχερό αγωνιστικό χώρο ήταν ιδανικό. Εκλεισε στα καρέ της την Ξάνθη και κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με γκολ του Ναπολεόνι. Στο 30ο λεπτό ο Πόποβιτς με θαυμάσιο σουτ άφησε «άγαλμα» τον Λυμπερόπουλο και ουσιαστικά «καθάρισε» το τρίποντο κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη πίεσε για να μπει ξανά στη διεκδίκηση ενός καλύτερου αποτελέσματος, έχασε ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Μαρκόβσκι, ενώ στο 76' ο ίδιος παίκτης απώλεσε το πέναλτι πετώντας στα σκουπίδια ένα γκολ που ίσως άλλαζε τα δεδομένα. Στην ίδια φάση ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μεντί, αλλά δεν είχε πρόβλημα στο χρόνο που απέμενε να κρατήσει το τρίποντο της νίκης.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θέλει δύο βαθμούς σε 2 αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, ενώ η Ξάνθη χρειάζεται τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Σουμπίνιο, Φαβάλι (Κουτσόπουλος 64'), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (Βασιλείου 81').

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Καζάκης (Μαρκόβσκι 52'), Μπέρτος, Κομεσίδης, Φλίσκας (Νταρμπιόν 80'), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης (Πλατέλλας 39').

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.