ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ... ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Η Νεοϋορκέζα Τζέσικα Βέγκα προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να συγκεντρώσει χρήματα για τον γάμο της, αλλά και για ένα χλιδάτο ταξίδι του μέλιτος.

 

Μια πολυμήχανη Νεοϋορκέζα, η οποία σχεδίαζε να παντρευτεί, κατηγορείται ότι προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα από όσους θα την λυπούνταν και να χρηματοδοτήσει την τελετή. Εντέλει, η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απάτη, ανακοίνωσαν χθες Μ. Τρίτη οι αρχές.

 

Ο λόγος για την 25χρονη Τζέσικα Βέγκα η οποία ισχυρίστηκε ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής και ήθελε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο. Ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Έρικ Σνάιντερμαν, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η Βέγκα συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια λέγοντας ψέματα και με αυτά πλήρωσε τα έξοδα του γάμου της, τον Μάιο του 2010, και το ταξίδι του μέλιτος στην Αρούμπα.

 

Όταν διαδόθηκε η ψευδής είδηση περί καρκίνου, επιχειρήσεις όπως ένα κατάστημα νυφικών και ένα εστιατόριο δώρισαν χρήματα στην Βέγκα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η Βέγκα είχε πει ψέματα. Μια τοπική εφημερίδα, η «Τimes Herald-Record», έγραψε ότι ο σύζυγος της Βέγκα ενημέρωσε το έντυπο τέσσερις μήνες μετά τον γάμο για την απάτη.

 

Το ζευγάρι χώρισε μετά το περιστατικό, δήλωσε στην εφημερίδα ο πρώην σύζυγος της Βέγκα, Μάικλ ο' Κόνελ, εναντίον του οποίου δεν ασκήθηκε δίωξη. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί...

 

Εναντίον της Βέγκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες την περασμένη Παρασκευή. Βέβαια, η Βέγκα δήλωσε αθώα. Οι κατηγορίες εις βάρος της πισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Και ο κερδισμένος είναι σίγουρα ο άντρας της...


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.