ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΝΟ θα έχει το απόγευμα της Κυριακής η Άννα Διαμαντοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Με επιστολή που έστειλε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στον γενικό γραμματέα της ΠΝΟ, Γ.Χαλά, η κ. Διαμαντοπούλου ανέφερε: «Θεωρώντας υποχρέωσή μου τόσο την εξάντληση όλων των περιθωρίων διαλόγου όσο και την υπεράσπιση των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας, σας καλώ σε συνάντηση αύριο Κυριακή 08/4 στις 17.00, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας».

Επιπλέον, τη Δευτέρα η ΠΝΟ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για τον Οίκο Ναύτου, ένα θέμα που είναι από τα κυριότερα στις διεκδικήσεις των ναυτικών.

Οι ναυτεργάτες έχουν προκηρύξει απεργία για τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη και μεταξύ άλλων ζητούν την απόσυρση της διάταξης για άρση του καμποτάζ και την μη ένταξη του Οίκου Ναύτου στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά απηύθυνε έκκληση να μην γίνει η απεργία τη Μεγάλη Εβδομάδα. «Οι ακτοπλοϊκές γραμμές πρέπει να μείνουν ανοιχτές. Μια απεργία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τη νησιωτική Ελλάδα και τον τουρισμό», τόνισε.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι παραγωγοί της Κρήτης έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ναυλώσουν πλοίο που το βράδυ της Τρίτης θα μεταφέρει τα ευπαθή τους προϊόντα στον Πειραιά.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.