ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ»

Σκληρή επίθεση στα «μνημονιακά» κόμματα εξαπέλυσε από την Κρήτη ο Πάνος Καμμένος και έκανε λόγο για «πλήρη στραγγαλισμό της χώρας». 

Κατά τη δεύτερη μέρα περιοδείας του στην Κρήτη ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Λασίθι, από όπου δήλωσε ότι «δεν έχουμε ούτε τα μεγάλα μέσα, ούτε θα προσκυνήσουμε. Πρέπει να ξεχυθούμε σε όλη την Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα και να πλησιάσουμε τους Έλληνες που τους έχουν φοβίσει».

Νωρίτερα στη Σητεία είχε πει για το κόμμα του ότι «δεν θα υποσχεθούμε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απομονώνει αυτό τον παράδεισο». Ακόμη μίλησε για πλήρη στραγγαλισμό της χώρας αναφερόμενος στην προοπτική ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας, σύμφωνα όπως είπε «με τις επιταγές της τρόικας».

Επισκεπτόμενος την περιοχή του Μακρύ Γιαλού που μετά τον Καλλικράτη «κόπηκε» στη μέση, μεταξύ Σητείας και Ιεράπετρας, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε ότι η βούληση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους σημαντικά θέματα και υπενθύμισε ότι «η εθνική αντιπρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα προβλέπει αναθεώρηση του Καλλικράτη, όπου χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.