LIFESTYLE

ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΤΗΣ ΓΟΥΙΤΝΕΪ

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε έπειτα από κατανάλωση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ, ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστές του Λος Αντζελες στην τελική έκθεσή τους, αναφέροντας επίσης ότι στη σουίτα της βρέθηκε (και) κοκαΐνη.

Οι ιατροδικαστές ανέφεραν στην τελική (42 σελίδων) έκθεσή τους για το θάνατο της 48χρονης Αμερικανίδας pop star τραγουδίστριας ότι το άψυχο σώμα της βρέθηκε στις 11/2 μπρούμυτα μέσα σε καυτό νερό στη μπανιέρα του λουτρού της σουίτα της, στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Hilton. «Η Χιούστον μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ», υπογραμμίζουν στη σχετική έκθεση, ενώ προσθέτουν ότι δεν βρέθηκε καμία ένδειξη εγκληματικής πράξης στο μπάνιο.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι βρέθηκαν στο λουτρό μια μικρή κουταλιά που περιείχε λευκή κρυσταλιζέ ουσία, ένα τυλιγμένο λευκό χαρτί, ένας καθρέφτης. Επίσης βρέθηκαν και αλλά σχετικά με χρήστες κοκαΐνης αντικείμενα πάνω σε ένα τραπεζάκι του δωματίου, με πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν τουλάχιστον δέκα διαφορετικά φάρμακα.

Οπότε, η δημοφιλής τραγουδίστρια πέθανε από πνιγμό, σε συνδυασμό με ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο (που ίσως προκάλεσε η χρήση κοκαΐνης). Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι η Χιούστον είχε αίμα στη μύτη της, και ότι την βρήκε η προσωπική της βοηθός κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού, ενώ υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της από το καυτό νερό. Παρότι ο θάνατός της αποδίδεται στη χρήση κοκαΐνης, διάφορα φάρμακα βρέθηκαν στην αιματολογική εξέταση όπως το αντικαταθλιπτικό Xanax, το αντισταμινικό και βρογχοδιασταλτικό Benadryl, καθώς και μαριχουάνα, τα οποία ωστόσο θεωρείται πως δεν συνέβαλαν στο θάνατό της.

Να θυμίσουμε ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κυριαρχήσει στη μουσική βιομηχανία (pop, R&B, soul, dance) με πωλήσεις σχεδόν 170 εκατομμυρίων δίσκων. Στο αποκορύφωμα της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Κέβιν Κόστνερ στην ταινία «Σωματοφύλακας» του 1992.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.