ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΩΡΑ... ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ

Τη στήριξή της στον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία διακήρυξε από τη Βουλή η διαγραφείς βουλευτής της Α’ Αθήνας Ελίζα Βόζεμπεργκ, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος επιστροφής της στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σε δήλωση στήριξης προς τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ωστόσο να «διορθώνει» τις επιλογές της έναντι του μνημονίου, προχώρησε η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η  Βόζεμπεργκ που διεγράφη από το κόμμα εξαιτίας της καταψήφισης του μνημονίου (δεν υπερψήφισε και τους εφαρμοστικούς, όπως είχε ζητήσει η ηγεσία), δήλωσε πως «οι επερχόμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες της μεταπολίτευσης για το μέλλον της πατρίδος μας. Στηρίζω δυναμικά τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος κάλεσε πανστρατιά. Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αυτοδυναμία».

Η ίδια η Βόζεμπεργκ αναγνώρισε σε συνομιλία της με δημοσιογράφους, ότι δεν θεωρεί ως δεδομένη την επιστροφή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος, κάτι που αναμένεται ωστόσο να διευκρινισθεί τις αμέσως επόμενες ώρες. Η πιθανή επιστροφή της κ. Βόζεμπεργκ αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό στην Α’ Αθήνας, καθώς θα συναγωνισθεί τη βουλευτή της ίδιας περιφέρειας Φωτεινή Πιπιλή αλλά και τις εκ μεταγραφής Όλγα Κεφαλογιάννη (Ρεθύμνου) και Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα (Επικρατείας).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.